FESTA DE GRADUACIÓ FORMULARI. FIESTA DE GRADUACIÓN FORMULARIO






CARTA I FORMULARI
Aquest any els nostres fills/es ens presenten un desafiament més: Han sol·licitat poder fer una festa de graduació. Ens ha semblat prudent de contestar-lis que SI, i això ens suposa un un esforç tant als professors, com als alumnes i com a les mares/pares. L'AMPA s'ha compromès a assumir una part de la feina que això suposa, però serà impossible sense la màxima participació dels familiars. Aquest escrit es fa amb la finalitat de poder saber quants de vosaltres estareu disponibles a participar a qualsevol de les següents activitats que assumim des de l'AMPA. La festa es realitzarà dijous 22 de juny d'enguany al pati de l'institut entre les 17 i 22 hores.  

ACTIVITATS A REALITZAR:
1. Encarregat/da de filmar l'entrega de les orles

NOM:
TELÈFON:
TEMPS DISPONIBLE:

2. Aportació d'una coca per vendre durant la festa:
DOLÇA____
SALADA____

3. Omplir els botelleros i col·locació de coques (activitat a fer durant el matí)
NOM:
TELÈFON:
TEMPS DISPONIBLE:

4. Venda de coques i begudes durant la festa:
NOM:
TELÈFON:
TEMPS DISPONIBLE:

Marcar amb una X les activitats en les que podeu col·laborar, de tal manera que poguem tenir una previsió de disponibilitat dels voluntaris.
Un cop omplert el formulari, el podeu posar o bé dins la bústia de l'AMPA que es troba al costat de la porta per sortir al pati, o bé al correu electrònic de l'AMPA ampaiescapdellevant@gmail.com.
Moltes gràcies per la vostra implicació.
Aquest curs és el primer any que s'organitza una festa de graduació; si veiem que la valoració és positiva i ben organitzada, podria ser que s'instaurés anualment com la Festa de Graduació a la Menorquina.


 





CARTA Y FORMULARIO:
Este año nuestros hijos/as nos presentan un desafío más, han solicitado poder hacer una fiesta de graduación. Nos ha parecido prudente contestarles que SI y esto nos supone un esfuerzo tanto a los profesores, como a los padres/madres y a los alumnos. La AMPA se ha comprometido ha asumir una parte del trabajo que esto supone pero será imposible sin la participación del máximo de familiares. Este escrito se hace con la finalidad de poder saber cuántos de vosotros/as estáis disponibles a participar en cualquiera de las áreas que la AMPA tiene que asumir.
La fiesta se realizará el 22 de Junio de este año de las 17h a las 22h.

ACTIVIDADES A REALIZAR:

1.Encargado de filmar la entrega de Orlas____
NOMBRE:
TELEFONO:
TIEMPO DISPONIBLE:

2. Aportación de una coca para vender durante la fiesta:
DULCE:_____
SALADA:_____

3. Rellenar los botelleros y colocación de cocas (Esta actividad seria durante la mañana):
NOMBRE:
TELEFONO:
TIEMPO DISPONIBLE:

4. Venta de cocas y bebidas durante la fiesta:
NOMBRE:
TELEFONO:
TIEMPO DISPONIBLE:

Marcar con una X las actividades en las que podéis colaborar para poder dar un formato a la participación y tener una previsión de disponibilidad.
Una vez rellenado el papel indicando en que actividades puede participar pueden depositarlo en el buzón de la AMPA que se encuentra al lado de la salida al patio, o bien por correo electrónico a ampaiescapdellevant@gmail.com. Muchas gracias por vuestra implicación.
Este curso es la primera vez que se organiza una fiesta de graduación; si vemos que la valoración es positiva y bien organizada, podría ser que se instaurara anualmente como la Fiesta de Graduación a la Menorquina.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada